Empresa de Desembussos Ecoembus - Servei a tota la província de Barcelona

Ecoembus és la nostra empresa de desembusos a Barcelona, el nom de la qual es deu al fet que proporcionem un servei de desembussos econòmics i efectius. Els nostres preus baixos no fan minvar la qualitat dels resultats que oferim de desatascos. Els nostres equips de treball estan equipats per donar-te la màxima efectivitat en el menor temps possible.

Som l'única empresa de dessembussos a Barcelona que posseeix tant equips de gran potència de pressió en vehicles petits, per a una màxima accessibilitat a qualsevol lloc, com a camions cuba per a tot tipus de desembusso.

Per a avaries i/o manteniment en la seva instal·lació d'aigua, pot trucar-nos al 672762744.

Empresa Serveis de desembussos a Barcelona

Els nostres professionals triguen menys d'una hora a arribar a desembussar

Els nostres Serveis a Barcelona

Pensant en la seva comoditat i per solventarle qualsevol situació que se li presenti a la seva llar o empresa, hem ampliat els nostres serveis per oferir-li la solució més ràpida i efectiva al seu problemes de desembussos. En aquest sentit tenim els serveis d'inspecció de canonades i desembussos de canonades, igualment constem amb desembussadors de canonades, el que permetrà que restauri l'ús del seu sistema de canonada de forma immediata i segura.

Permeti'ns revisar el seu sistema de canonades preventivament per evitar futurs embussos que li portarien inconvenients en el desenvolupament de les activitats de la seva llar, ocasionant-despeses majors en reparacions. D'aquesta manera desencallar pica de cuina, o el que majorment passa en un habitatge que per anys no ha realitzat un manteniment al seu sistema, com ho és una canonada encallada, si com altres tipus d'embussos.

Servei 24 hores / 365 dies a Barcelona
Estem les 24 hores, els 365 dies de l'any. Donant servei a tota la província de Barcelona.
Urgències Barcelona

Coneixem la urgència que pot ocasionar un embús d'aigua. Per això, podem estar en 1 hora a qualsevol ciutat de Barcelona.

Camió cuba
Disposem de diferents vehicles de gran potència, que ens ajuda a desembussar tot tipus canonades.
Camara localitzadora
Gràcies a les càmeres d'alta resolució, podem localitzar l'embús amb el mínim de desperfectes a l'edifici.
Manteniment a comunitats de Barcelona
Servei de manteniments a comunitats de propietaris i qualsevol edifici. La millor manera de prevenir els desastres d'aigua a la llar.
Neteja sifó

Un problema molt normal en els desguassos de les piques. Si veus que la pica es emboza, truca'ns per solucionar-ho.

Els anys d'experiència en el sector de desembussos, ens avalen per donar un servei professional i net.

Els nostres professionals triguen menys d'una hora a arribar a desembussar

Desembussos Barcelona

Serveis Urgents de desatascos en tota barcelona

Gràcies a la ubicació dels nostres garatges, podem oferir els nostres treballs en les següents comarques de la província de Barcelona:

Els nostres professionals estan altament qualificats per fer qualsevol tipus de alliberament en Barcelona, ​​des d'un simple embús al desguàs d'una pica, fins a un embús a la canonada principal d'una comunitat o casa.

Tots els desguassos d'un habitatge poden donar problemes de desembussos d'aigua, com el desguàs de dutxa, canonada de WC, desguàs del lavabo, pica de cuina, embornal de terrassa, baixant comunitari, sifons, arquetes, desguassos de piscina, etc.

'Ecoembus té solucions específiques per a cada un dels treballs!

Tot tipus d'embussos de canonades a Barna

Ecoembus pot oferir totes les solucions per a embussos de canonades i instal·lacions d'aigua en mal estat, vam realitzar les següents activitats:

  • Desembussos de canonades i arquetes tant a edificis com empreses a Barcelona.
  • Inspeccions de canonades amb càmera d'alta resolució.
  • Localització de trencaments i arquetes ocultes.
  • Reparació i substitució de canonades d'aigua i arquetes en mal estat.
  • Manteniments de les instal·lacions de desguassos en locals de Barcelona.
  • Des-obturació de baixants i escomeses de sanejaments.
  • Neteges Industrials a Barcelona.
  • Accessibilitat a tot tipus de pàrquings.

Última tecnologia per a embussos de canonades

La nostra empresa, situada a Barcelona, ​​disposa d'una càmera d'alta resolució per a tot tipus d'inspeccions de canonades i arquetes per poder veure qualsevol tipus d'obstrucció o trencament i poder fer una intervenció causant el menor dany possible.
I comptem amb una flota de vehicles que facilita tot tipus de alliberament en Barcelona. Tant si es requereix un camió cisterna d'alta potència, com a vehicles per a llocs de difícils accés. Això pot ser dins de pàrquing, embornal de terrassa, baixant comunitari, sifons, arquetes, desguassos de piscina, etc.

Total transparència en el servei

Un dels nostres lemes és: «paga el just».

Els nostres professionals valoraran les diferents situacions i dictaminaran si cal més o menys temps de desembussament o si cal un servei addicional com una inspecció amb càmera o servei de paletearía o fontaneria. Sempre, pensant en els nostres clients. Adaptarem els nostres serveis a les teves necessitats.

De vegades, amb una petita reparació, vam aconseguir optimitzar la vida de la instal·lació i evitar futurs desembussos i, en altres ocasions, el problema està causat simplement per falta de manteniment. És en aquest moment quan els nostres operaris t'aconsellaran professionalment.

Esperem la teva trucada!

 
Desatascos Barcelona
Desatascos tuberias
Desatascos
Desatascos tuberias
Desatascos Ecoembus
Desatascos Ecoembus,
calle Val d'Aran,L'Ametlla del Vallès,Barcelona-08480,
Telephone No.672762744
Barcelona
Barcelona
Empresa de desatascos en Barcelona. Profesionales con más de 15 años en el sector
Empresa de desatasco de tuberías, inspección de tuberías, y albañilería en general. Contamos con cámaras de última generación, camiones cuba y vehículos para desatascar de alta potencia.